Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 17:23

Συμφωνία Άρη-Ένινγκ, υπογράφει ο Γερμανός

Γράφτηκε από τον

Οριστική είναι η συμφωνία του Άρη με τον Μίκαελ Ένινγκ για την υπογραφή διετούς (1+1) συμβολαίου και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Μίκαελ Ένινγκ θα είναι ο προπονητής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς επήλθε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Οι συζητήσεις μεταξύ του Γερμανού προπονητή με τον Άγγελο Χαριστέα έγιναν στις προηγούμενες ημέρες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το αγωνιστικό αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ενώ ενημερώθηκε και για τα αγωνιστικά δεδομένα της επόμενης χρονιάς σε επίπεδο προϋπολογισμού. Επί της ουσίας, ο μεν 54χρονος προπονητής ήθελε να παραμείνει στους «κίτρινους», γι’ αυτό εξάλλου απέρριψε προτάσεις που δέχθηκε τόσο από γερμανικές ομάδες όσο και από τη Χόνβεντ, ενώ ο Άγγελος Χαριστέας εκτίμησε ότι πέραν της καταλυτικής παρουσίας του Γερμανού στην αναμόρφωση της ομάδας στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι ο καταλληλότερος για να διευθύνει το αγωνιστικό μοντέλο που θα εφαρμόσει ο Άρης την ερχόμενη σεζόν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνια επικυρώθηκε τις τελευταίες ώρες και πλέον «τρέχει» η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Πηγή: gazzetta.gr