Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 17:31

Premier League: Στις 17 Ιουνίου η επιστροφή

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν να επιστρέψει η δράση στις 17 Ιουνίου (με τα δυο εξ αναβολής) και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα την 1η Αυγούστου.

Οι προβληματισμοί των προπονητών για τις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και οι σκέψεις για φιλικά.

Να επιστρέψει η δράση στην Premier League στις 17 Αυγούστου με τα δυο εξ αναβολής (Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ) συμφώνησαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν στο να διεξαχθούν πρώτα τα δυο εξ αναβολής και ύστερα να μπουν με τον ίδιο αριθμό αγώνων οι ομάδες στις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Πιθανότατα, δε, όπως διαπιστώνει και ο βρετανικός Τύπος θα έχουμε ματς και την Παρασκευή (19/6). Άλλωστε όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (27/5) το πλάνο είναι να δείχνει η τηλεόραση παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, που θα ξεκινούν στις 14:00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Υπάρχει προβληματισμός στους προπονητές των ομάδων, καθώς απομένουν μόνο τρεις εβδομάδες προετοιμασίες για την επιστροφή της δράσης. Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότερες επέστρεψαν σε προπονήσεις ανά γκρουπ μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, επικρατεί η σκέψη να διεξαχθούν φιλικά μεταξύ των ομάδων.

Πηγή: sport24.gr