Σάββατο, 30 Μάιος 2020 18:05

Παναθηναϊκός: Προτίμησε την σιωπή ο Δώνης, απορούσαν οι παίκτες!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Προτίμησε την σιωπή ο Δώνης, απορούσαν οι παίκτες!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μίλησε στους παίκτες του το Σάββατο μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόφαση της διοίκησης οι ποδοσφαιριστές. Ζητούμενο το πώς δεν θα παρουσιάσει εικόνα διάλυσης η ομάδας στα πλέι-οφ.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστή η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζητά βελούδινο διαζύγιο από τον Έλληνα προπονητή στο τέλος της σεζόν. Η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς σε όλα αυτά ο μόνος που δεν έχει τοποθετηθεί είναι ο Έλληνας προπονητής. Ο 50χρονος κόουτς, πάντως, δεν είπε το παραμικρό στο προπονητικό κέντρο. Ούτε λέξη. Προτίμησε την σιωπή, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως κάποια στιγμή θα μιλήσει στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Το κλίμα, όπως ήταν λογικό, ήταν βαρύ. Οι παίκτες του Τριφυλλιού στις μεταξύ τους συζητήσεις απορούσαν για την απόφαση της διοίκησης και δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί η διοίκηση του κλαμπ αποφάσισε το τέλος της συνεργασίας με τον Δώνη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κατάσταση στον Παναθηναϊκό ενόψει του μίνι πρωταθλήματος, δεν είναι και η ιδανική!

Ο προπονητής φεύγει, αρκετοί παίκτες δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους ενώ υπάρχει και δυσαρέσκεια για την μείωση 40% στην τελευταία δόση των συμβολαίων. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να μην παρουσιαστεί εικόνα διάλυσης και αδιαφορίας στα πλέι-οφ και σίγουρα η αποστολή του Τσάβι Ρόκα ως επικεφαλής, είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Πηγή: gazzetta.gr