Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2020 14:09

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενισχύεται το διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενισχύεται το διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τους Γαργαλιάνους και τον Τέλλο Αγρα...

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε μια άτυπη γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου. Αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της φετινής σεζόν, συζητήθηκε η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου. Η διοίκηση του Τάκη Αγγελόπουλου που εκλέχθηκε πέρυσι, έχει διετή θητεία και εκτιμάται πως δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.
Συνάμα εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα να μπουν στο συμβούλιο και να βοηθήσουν από διάφορα πόστα. Ετσι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου συμβουλίου, που θα είναι σίγουρα ενισχυμένο και πιο δυνατό. Το σημαντικό είναι πως νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα αρχίσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν, που θα βρει τον Τέλλο Αγρα και πάλι στην Α’ τοπική. Κι αυτό διότι ως γνωστόν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διακόπηκαν και αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Να θυμίσουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” τη στιγμή της διακοπής ήταν στην προτελευταία θέση, μαζί με την Ανδρούσα και ενώ απέμεναν εννέα αγωνιστικές για το φινάλε.
Πλέον φαίνεται πως το... νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να φτιάξει μια δυνατή ομάδα ο Τέλλος Αγρας τη σεζόν 2020-21, αντάξια της ιστορίας του και να μην στοχεύει απλά σε παραμονή στην κατηγορία. Σκοπός της διοίκησης πάντως είναι οι “ερυθρόλευκοι” να στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό σε παίκτες από την περιοχή των Γαργαλιάνων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν και μεταγραφές.