Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 13:40

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Αποσύρεται από την κλήρωση για τον κυπελλούχο Λακωνίας!

Γράφτηκε από τον

Σε μια σπάνια κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Βλαχιώτη, καθώς ανακοίνωσε χθες πως δεν θα μπει στην κληρωτίδα για την ανάδειξη του κυπελλούχου Λακωνίας.

Το τρόπαιο στο γειτονικό νομό θα κριθεί φέτος με αυτό τον τρόπο, όπως και σε όλους τους νομούς που δεν είχαν διεξαχθεί οι τελικοί λόγω της πανδημίας.
Η ομάδα του Βλαχιώτη όμως, που κέρδισε τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής επέλεξε να αποσυρθεί από την κλήρωση ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον Ηφαιστο Βρονταμά να στεφθεί για πρώτη φορά κυπελλούχος Λακωνίας!
Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είχε κερδίσει στον πρώτο ημιτελικό με 3-0 τον Ηφαιστο και το δεύτερο ματς δεν διεξήχθη ποτέ λόγω του κορονοϊού. Στον τελικό είχε προκριθεί η Σπάρτη, αποκλείοντας τον Αμυκλιακό.
Η ανακοίνωση του Αστέρα για την παραπάνω απόφαση αναφέρει: " O Aστέρας Βλαχιώτη αποσύρεται από την κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Λακωνίας για να αυξήσει τις πιθανότητες του Ήφαιστου Βρονταμά, μιας ομάδας του Δήμου Ευρώτα που αγωνίζεται στη Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας, να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, Κυπελλούχος Λακωνίας. Ως «ναυαρχίδα» του Λακωνικού ποδοσφαίρου, οφείλουμε να το προασπίσουμε αλλά και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ομάδων που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα Λακωνίας".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ