Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2020 19:05

Φαν Σιπ: "Χαίρομαι που θα δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς"

Γράφτηκε από τον
Φαν Σιπ: "Χαίρομαι που θα δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, με συνέντευξη του σε ολλανδικό μέσο αναφέρθηκε στην επιστροφή της Super League σε αγωνιστική δράση.

Η Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου με τα playoffs και τα playouts και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν Σιπ, που παραμένει στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα υποστήριξε σε συνέντευξη του στη De Telegraaf πως θέλει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (7/6) για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.
Όπως είπε θα δει μέσω από την τηλεόραση το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και θα επιδιώξει να πάει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια των playoffs γίνουν στην Αθήνα.

"Είναι ακόμα άγνωστο αν θα παρακολουθήσω παιχνίδια από τις εξέδρες. Θα κάνουμε το σχετικό αίτημα. Την επόμενη Κυριακή θα δω πρώτα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση και μετά ελπίζω ότι θα έχω την δυνατότητα να πάω στο Ολυμπιακό στάδιο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Μένω κυρίως στην Αθήνα, διότι θέλω να αποφεύγω όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις αυτή την περίοδο, ενώ επίσης εδώ θα διεξαχθούν και οι περισσότερες αναμετρήσεις που με ενδιαφέρουν να παρακολουθήσω".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και τα συγκρίνει με ότι έγινε στην Ολλανδία που σταμάτησε πρόωρα το πρωτάθλημα:

"Το κατάφεραν σε τόσες άλλες χώρες, γιατί όχι και στην Ολλανδία; Δεν μιλάμε για χώρα του τρίτου κόσμου. Καταρχάς, να πω ότι είναι πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αλλά όπως έγινε και στο θέμα της επανέναρξης των σχολείων, που πρώτα είδαν τι έγινε στις άλλες χώρες, το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και στον αθλητισμό.

Ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Τέλος πάντων, τώρα δεν μπορεί να αναιρεθεί αυτή η απόφαση. Είμαι τουλάχιστον χαρούμενος που το ποδόσφαιρο θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω ξανά τους περισσότερους διεθνείς σε δράση".

Πηγή: sport24.gr