Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 12:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ο Ηλίας Μουρούσιας νέος πρόεδρος!

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ο Ηλίας Μουρούσιας νέος πρόεδρος!

Από ποδοσφαιριστής... πρόεδρος. Ο Ηλίας Μουρούσιας μπορεί να "κρέμασε τα παπούτσια" του, αλλά αδυνατεί να μείνει μακριά από την ομάδα της καρδιάς του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός είναι από τη Δευτέρα ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά και στις πρώτες του δηλώσεις με τη νέα του ιδιότητα, δεν κρύβει τη χαρά, αλλά και τη συγκίνησή του.

"Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση"

"Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση αναλαμβάνω την προεδρία του ιστορικού σωματείου του Α.Ο.Εθνικού Μελιγαλά, εκφράζοντας τη χαρά μου για την αμέριστη συμπαράσταση όλων των μελών στην Γενική Συνέλευση. Η χαρά μου είναι διπλή βλέποντας νέα πρόσωπα και νέα παιδιά να ακολουθούν αυτή την καινούργια προσπάθεια, μια προσπάθεια που με την βοήθεια και των πιο έμπειρων, ευελπιστούμε να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι με μοναδικό μας γνώμονα την πρόοδο του συλλόγου", λέει η "σημαία" του Εθνικού, που παίρνει τη σκυτάλη στην προεδρία από τον ιερέα Βασίλη Διακουμάκο, ο οποίος συνεχίζει στο διοικητικό συμβούλιο από τη θέση του γενικού γραμματέα.
Ο Ηλίας Μουρούσιας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη διοίκηση, αλλά και στο στόχο του ως επικεφαλής του σχήματος.
"Θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση για την δική της προσπάθεια και να τονίσω ότι οι πόρτες της ομάδας θα είναι ανοιχτές για όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν. Ο Εθνικός Μελιγαλά θα πρέπει να είναι μια ισχυρή και ενωμένη οικογένεια, είναι μια ομάδα με ιστορία και εμείς τώρα καλούμαστε να υπηρετήσουμε όλοι μαζί τις αξίες της", καταλήγει το μήνυμα του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Μελιγαλά συγκροτήθηκε σε Σώμα την πρώτη μέρα του Ιουνίου και η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Ηλίας Μουρούσιας (πρόεδρος), Νίκος Φρέσκας (αντιπρόεδρος), Βασίλης Διακουμάκος (γενικός γραμματέας), Κώστας Μπινίσκος (ταμίας), Γιάννης Βέργης (β' ταμίας), Παναγιώτης Ρέκκας (γενικός αρχηγός), Γιώργος Φωτόπουλος (β' γενικός αρχηγός), Βασιλική Αλεξανδροπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Γιώργος Σταυρόπουλος (υπεύθυνος γραφείου Τύπου), Κώστας Δαβίλλας (οικονομικός σύμβουλος), Αναστάσιος Ζαμπάρας (τμήμα Marketing), Γιάννης Δημητρακόπουλος (Εφορος Α') και Φώτης Λυρέντζος (Εφορος Β').