Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 14:18

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννακόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Γιαννακόπουλος

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. Ράχη.

Αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, εξελέγη στη συνέχεια το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Νέος πρόεδρος της ομάδας ψηφίστηκε ομόφωνα ο Νίκος Γιαννακόπουλος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ειδών ζαχαροπλαστικής.
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Σταύρος Αλεβίζος, Σταμάτης Λάσκαρης, Εβελίνα Μπεσή, Λένα Μπλάτσα και Λεωνίδας Λιάππας. Ο τελευταίος αναλαμβάνει υπεύθυνος των πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει η κατανομή των ρόλων και αρμοδιοτήτων στα νέα μέλη.
Αξίζει να σημειωθεί πως εξωδιοικητικός παράγοντας, αλλά εκ των βασικών χρηματοδοτών θα είναι ο Νίκος Λιάππας, επιχειρηματίας στο Σικάγο της Αμερικής.
Στόχος είναι η στελέχωση και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, εν όψει της απαιτητικής Α1 τοπικής, με προτεραιότητα το θέμα του προπονητή, καθώς και η άμεση δημιουργία ακαδημίας.
Να θυμίσουμε πως η νεοσύστατη καλαματιανή ομάδα κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής και μάλιστα αήττητη, με απολογισμό 14 νίκες και μια ισοπαλία!
Ετσι πήρε πανηγυρικά την άνοδο για την Α1 τοπική κατηγορία, όπου και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί.