Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 15:56

UEFA Super Cup: «Υποψήφια για τη διεξαγωγή του η Αθήνα»

Γράφτηκε από τον

Δημοσίευμα θέλει την Αθήνα να βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων πόλεων για την διεξαγωγή του UEFA Super Cup.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού είναι σε «προχωρημένες συζητήσεις με την UEFA για την διεξαγωγή του Super Cup στο ΟΑΚΑ», όπως υποστηρίζει το ΑΠΕ με ρεπορτάζ του.

Ο τελικός θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα κατακτήσουν το Champions και το Europa League.

Αρχικός προορισμός ήταν να γίνει το ματς στο Ντραγκάο στις 12/8. Λόγω του κορονοϊού τα δεδομένου έχουν αλλάξει και το γήπεδο όπου θα γίνει η εν λόγω γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα με την πανδημία, έχει κάνει την χώρα μας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ξένων και μένει να δούμε αν τελικά η Αθήνα θα φιλοξενήσει το εν λόγω ματς.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση τελικού του Super Cup επειδή η Λισαβόνα κι η Νυρεμβέργη είναι οι δύο πόλεις που είναι πολύ πιθανόν να φιλοξενήσουν το Final-8 και τον τελικό του Champions League. Για το Europa League δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως φαίνεται κι ο τελικός θα γίνει στο Γκντανσκ.

Ετσι, από τη στιγμή που η Λισαβόνα θα γίνει η χώρα φιλοξενίας του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο τελικός του Super Cup θα μπορεί να γίνει με ασφάλεια στην χώρα μας.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ