Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 12:13

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ανανέωσε ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Ο Ακρίτας Κορώνης ήταν φέτος μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Α' τοπικής, που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Η κούρσα σταμάτησε στην 21η στροφή, με την ομάδα της Κορώνης να φιγουράρει στην 5η θέση και μόλις 8 βαθμούς λιγότερους από τον πρωταθλητή Πάμισο! Ως εκ τούτου, η διοίκηση δεν είχε λόγο να αλλάξει τη συνταγή στον πάγκο. Ο Σπύρος Τσίκινης, ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στη Μεσσηνία, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα καθίσει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο του Ακρίτα.

"Να είμαστε δυνατοί και τη νέα σεζόν"

"Το κλίμα ήταν πολύ καλό, αφού η ομάδα τερμάτισε στις υψηλές θέσεις, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε και στην κορυφή. Θέλαμε και οι δύο να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία", λέει στην Ε" ο Σπύρος Τσίκινης για τη συμφωνία με τη διοίκηση του Ακρίτα, ενώ για τη νέα σεζόν δηλώνει:
"Στόχος μας είναι να μείνουν τα ντόπια παιδιά και να είμαστε δυνατοί και τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που ήταν φέτος κοντά μας, τους παίκτες μου, αλλά και τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πάυλο Σιψά, τον Παντελή Κρητικάκη, το Νίκο Σταμάτη και το συνεργάτη μου Τζίμη Λιάκουρα".
Μετά τη συμφωνία με τον Σπύρο Τσίκινη, σειρά θα πάρουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις και όποια κενά θα καλυφθούν στην μεταγραφική περίοδο.
Το θετικό είναι ότι ο Ακρίτας ξεκινά νωρίς τον προγραμματισμό για τη σεζόν 2020-21 και αν κρατήσει τον βασικό κορμό, θα έχει ατού την ομοιογένεια.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ