Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 11:01

SL2: Πράσινο φως της ΓΓΑ για σέντρα από τις 15 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

Διοικητικό Συμβούλιο εντός των επομένων ημερών, αν όχι ενδεχομένως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Tις τελευταίες ώρες έχει καταφτάσει στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 σχετικό έγγραφο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέσα από το οποίο σημειώνεται ότι δίνεται η δυνατότητα να υπάρξει αγωνιστική δράση αρχής γενομένης από τις 15 Ιουνίου, θεωρώντας δηλαδή η ΓΓΑ πως οι ομάδες θα έχουν βρεθεί μέχρι τότε σε διαδικασία προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες, που είναι και η προϋπόθεση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πολιτεία δίνει την άδεια να υπάρξει επανεκκίνηση στη Σούπερ Λιγκ 2 αρχής γενομένης από την επόμενη Δευτέρα 15 του μήνα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει εν όψει της συνέχειας! Εκεί ουσιαστικά είναι και το “κλειδί” της υπόθεσης και ο λόγος που απ’ ό,τι φαίνεται θα συσταθεί άμεσα Δ.Σ., αφού δεν αποκλείεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο οι ομάδες να αποφασίσουν να βρεθούν στη δράση νωρίτερα από τις 29 του μήνα!

Από την άλλη, ακόμη κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα νωρίτερα, οι ημερομηνίες δεν “βγαίνουν” για να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες μπαράζ μέχρι τις 2 Αυγούστου… Εκεί ουσιαστικά είναι και το ζήτημα της υπόθεσης, καθώς στη συνάντηση που έγινε ειδικότερα με τον κ. Γραμμένο, τονίστηκε από τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας η ανάγκη να υπάρξει αγωνιστική δράση, αλλά να έχουν ολοκληρωθεί όλα το αργότερα μέχρι τη δεύτερη μέρα του Αυγούστου.

Πηγή: mikriliga.com