Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 14:34

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ενημέρωση για τον κορονοϊο στα παιδιά της ακαδημίας

Γράφτηκε από τον

 

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της Αναγέννησης Παραλίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουνίου εκδήλωση σχετικά με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τένις κλαμπ έγινε ενημέρωση σε όλα τα παιδιά που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας σχετικά με τον κορονοϊο. Σε γενικές γραμμές τις πρέπει να προσέξουν τα παιδιά που θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Το θέμα αφορούσε να μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να ακολουθούν οι νεαροί αθλητές, καθώς και οι γονείς που τα συνοδεύουν στους αγωνιστικούς χώρους ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τον ιό.

Ομιλητές ήταν ο γιατρός Νίκος Γεωργόπουλος και ο προπονητής της ακαδημίας Γιώργος Μηλίτσης.

Στην εκδήλωση ήταν παρών ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΜ ο Βασίλης Φωτεινάκης, από τη διοίκηση της Αναγέννησης ο πρόεδρος Παναγιώτης Φωτεινάκης, ο ταμίας Κώστας Φαράντος και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Νίκος Μανιατέας, καθώς και αρκετοί γονείς.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι νεαροί αθλητές και οι γονείς τους γεύτηκαν διάφορα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Τραπέζι στην ανδρική ομάδα

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου, η διοίκηση της Αναγέννησης έκανε το τραπέζι στον προπονητή Νίκο Μανιατέα και του ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας για να κλείσει με αυτό τον τρόπο η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του τένις κλαμπ σε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα.