Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2020 12:36

"Πακέτο" ανανεώσεων στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Εθνικού για τη σεζόν 2020-21.

Η ομάδα του Μελιγαλά απέκτησε πρόσφατα νέα διοίκηση με επικεφαλής τον παλαίμαχο επιθετικό Ηλία Μουρούσια και στις αρχές του Ιουνίου έκλεισε και το θέμα του προπονητή. Ο Παναγιώτης Πολίμος συνεχίζει στον πάγκο, μετά τη φετινή πετυχημένη συνεργασία. Σειρά πλέον παίρνουν οι ανανεώσεις. Την αρχή έκανε την Τρίτη ο Σάκης Σαραντόπουλος, ένα από τα βασικά γρανάζια στη φετινή... μηχανή του Εθνικού και χθες ακολούθησαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Νάσο Ρουμελιώτη, Χρήστο Διακουμάκο και Κριστιάν Ντεμίρι. Απαντες έδωσαν τα χέρια με την νεοεκλεγείσα διοίκηση και θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Εθνικού. Η ανακοίνωση της ομάδας για τις παραπάνω συμφωνίες αναφέρει:
"Αλλο ένα δικό μας παιδί με ανοδική πορεία από την ακαδημία έως την αντρική ομάδα. Ο Kristian Demiri θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα. Kristian Καλή επιτυχία πάντα με υγεία.”

“Ο Χρήστος Διακουμάκος παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας μας και με αρκετές συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι παρόν στην νέα προσπάθεια…Χρήστο καλή δύναμη!”
“Ο Νάσος Ρουμελιώτης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας…Νάσο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!”
"Ο Σάκης Σαραντόπουλος ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας θα είναι και την νέα χρονιά παρών".