Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2020 13:24

Στον Κυπάρισσο ο Αντρέι Κιούτακ!

Γράφτηκε από τον
Στον Κυπάρισσο ο Αντρέι Κιούτακ!

 

Ο Αντρέι Κιούτακ είναι η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία του Κυπάρισσου FC.

Ο νεοσύστατος σύλλογος έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο επιθετικό, που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Εράνη, στην Κυπαρισσία και στη Νίκη Πλάτης και μέχρι πρότινος ήταν στη Δόξα Βύρωνα.
Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Κηπούπολη, στον ΠΑΟ Κακόβατου και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αθήνα, φορώντας τη φανέλα του Αθηναϊκού και εσχάτως της Δόξας Βύρωνα.
Ο Κιούτακ διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και η απόκτηση του από τον Κυπάρισσο δείχνει τις διαθέσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.
Ο Κιούτακ με δηλώσεις του εμφανίστηκε διατεθειμένος να βοηθήσει αυτή τη νέα προσπάθεια, ώστε στο μέλλον ο Κυπάρισσος να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η ανακοίνωση της ομάδας για την παραπάνω μεταγραφή, καθώς και οι δηλώσεις του Κιούτακ έχουν ως εξής:
"Η διοίκηση του Κυπάρισσου FC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αντρέι Κιούτακ από τη Δόξα Βύρωνα! Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον πολύπειρο επιθετικό, που ταύτισε το όνομα του με πολλά υπέροχα τέρματα και μεσουράνησε στα μεσσηνιακά γήπεδα, με τα χρώματα της Νίκης Πλάτης, της Εράνης και του ΑΟΚ.
Έχει ακόμα παίξει σε Κηπούπολη και ΠΑΟ Κακόβατου, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην πρωτεύουσα με τη φανέλα του Αθηναϊκού και εσχάτως της Δόξας Βύρωνα.
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:
«Τυχαίνει να γνωρίζω από την αρχή για την προσπάθεια του Κυπάρισσου, καθώς ο τεχνικός διευθυντής Ηλίας Ζέρβας, είναι πολύ καλός μου φίλος και με είχε ενημερώσει από το προηγούμενο έτος. Η νέα αυτή κίνηση που γίνεται στην Κυπαρισσία, την πόλη που αγαπώ και έχω σπουδαίες φιλίες, μου άρεσε αρκετά και αφού ήρθε η σωστή στιγμή που ήμουν κι εγώ διαθέσιμος, αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Ηλία και να τον βοηθήσω όσο μπορώ στην προσπάθεια του να δημιουργηθεί κάτι νέο και όμορφο για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που θα βοηθήσω και θα συμμετέχω από την αρχή σε αυτό! Ίσως στο μακρινό μέλλον ο Κυπάρισσος να παίζει μερικές κατηγορίες παραπάνω και να είμαι ιστορικό μέλος! Μπορώ να πω ότι τα παιδιά έχουν πάρα πολύ καλή οργάνωση και πλάνο και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε όλους τους στόχους μας φέτος απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο!¨".