Σάββατο, 13 Ιούνιος 2020 12:05

Αποχώρησε από το Διαβολίτσι ο Γιάννης Σεντεμέντες

Γράφτηκε από τον

Την αποχώρησή του από την ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Γιάννης Σεντεμέντες.

Ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε ότι αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους από τον ΑΟΔ και δεν κρύβει τα αισθήματά του.

"Φεύγω σαν φίλος"

"Φεύγω σαν φίλος, γεμάτος έντονες και ευτυχείς αναμνήσεις", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σεντεμέντες, που είχε μια πετυχημένη σεζόν στο Διαβολίτσι,μιας και η μεσσηνιακή ομάδα αφενός εξασφάλισε την παραμονή στη Γ' εθνική και αφετέρου κατέκτησε το κύπελλο Μεσσηνίας.
Αναλυτικά η δήλωση του Σεντεμέντε αναφέρει:"Μετά την λήξη της καραντίνας λόγω της πανδημίας του covid 19, ,βρέθηκα να έχω εκπληρώσει με την ομάδα του ΑΟΔ όλους τους αγωνιστικούς στόχους της σεζόν..Παραμονή στη Γ' εθνική, κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Σε μια χρονιά που κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη και επικρατώντας η λογική έναντι του συναισθήματος, ανακοινώνω ότι για επαγγελματικούς λόγους θα αποχωρήσω απ το ρόστερ της ομάδος. Ηταν μια δύσκολη απόφαση με έντονη συναισθηματική φόρτιση και με αρκετές σκέψεις.
Φεύγω σαν ΦΙΛΟΣ γεμάτος έντονες και ευτυχείς αναμνήσεις! Θέλω απ τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο,,το ΔΣ,τον προπονητή και όλο το προπονητικό γκρουπ. .Επίσης τον φροντιστή της ομάδας και τον φυσιοθεραπευτή για όλα όσα πρόσφεραν σε εμένα προσωπικά. Εύχομαι υγεία σε όλους και για την ομάδα επιτυχίες που είμαι σίγουρος θα έρθουν".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ