Παρασκευή, 18 Απρίλιος 2014 08:05

Η Εράνη τιμά σήμερα τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ημέρα γιορτής θα είναι η σημερινή για τα Φιλιατρά μιας και θα τιμηθούν δύο μεγάλοι παίκτες που ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο στην Εράνη και έφτασαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο λόγος για τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο, οι οποίοι θα τιμηθούν σήμερα από την Εράνη σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα στο γήπεδο των Φιλιατρών. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος "κρέμασε" πριν δύο χρόνια τα παπούτσια του και είναι τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ, ενώ ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στη Σόντα Ξάνθη, συνεχίζει την πλούσια καριέρα του στην Καλλιθέα.


Ετσι λοιπόν σήμερα θα αναμετρηθούν σε μία φιλική συνάντηση η ομάδα της Εράνης με μία ομάδα επίλεκτων Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών, τη σύνθεση της οποίας θα επιμεληθεί ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος, που πριν μερικά χρόνια είχε καθίσει με επιτυχία στον πάγκο της Εράνης.
Με τους "πράσινους" θα αγωνιστούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που είχαν φορέσει τη φανέλα της μέχρι και πριν λίγα χρόνια, όπως οι Ηλίας Ντινιώτης, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος κ.α.
Οσον αφορά την επίλεκτη ομάδα θα έχει παίκτες τόσο από Καλαμάτα και Μεσσηνιακό, αλλά και από ομάδες Α' τοπικής.

Θα φορέσουν
ξανά τα "πράσινα"

Μάλιστα για λίγα λεπτά θα αγωνιστούν με τη φανέλα της Εράνης και οι δύο μεγάλοι άσοι, ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος στο γήπεδο όπου πριν από δύο και πλέον δεκαετίες έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.
Η σέντρα στο φιλικό αγώνα θα δοθεί στις 5.30 το απόγευμα και στο ημίχρονο θα δοθούν οι τιμητικές πλακέτες στους δύο Φιλιατρινούς ποδοσφαιριστές.
Στη σημερινή ποδοσφαιρική γιορτή έχουν προσκληθεί οι δημοτικοί άρχοντες και άλλοι επίσημοι, ενώ αναμένεται πως θα δώσει το "παρών" πολυάριθμοι φίλαθλοι (το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ).
Αξίζει να σημειωθεί πως στις 4.30 το απόγευμα θα παίξουν για λίγη ώρα οι προπαιδικές ομάδες της Εράνης και του Τέλλου Αγρα, σε μια προσπάθεια να εμπλουτιστεί αυτή η αθλητική εκδήλωση.