Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 00:25

Στη Β' τοπική τη νέα σεζόν η Σπερχογεία!

Γράφτηκε από τον

Την απόφαση να αγωνιστεί η Σπερχογεία τη νέα σεζόν (2020-21) στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, πάρθηκε στην αποψινή γενική συνέλευση των "Ταύρων"! 

Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου αναφέρει: "Η Γενική Συνέλευση του ΑΟΣ αποφάσισε, ομόφωνα, τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Τοπικής Κατηγορίας, την περίοδο 2020-2021.
Η ανάδειξη των μελών του ΔΣ θα γίνει στην επόμενη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 8.00μμ στην κοινότητα". Η Σπερχογεία τη φετινή σεζόν τερμάτισε στην τελευταία θέση της Α' τοπικής, όμως δεν υποβιβάστηκε στην Α1 τοπική λόγω της απόφασης της ΕΠΣ Μεσσηνίας να μην πέσει καμία ομάδα, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας. Ομως οι διοικούντες των "Ταύρων" πήραν την απόφαση να συμμετάσχει η ομάδα τους στη Β' τοπική τη νέα σεζόν, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο κάτω, όπως έχουν άλλωστε το δικαίωμα! 

Η περίπτωση του 2011...

Να θυμίσουμε πως το 2011 η Σπερχογεία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' τοπική και μαζί το εισιτήριο για την τότε Δ' εθνική... Ομως δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στη Δ' εθνική κατηγορία και επέλεξε να παίξει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, καταλαμβάνοντας μάλιστα την επόμενη σεζόν τη 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Εθνικό Μελιγαλά.