Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020 12:01

SUPER LEAGUE 2: Συνάντηση... αναδιάρθρωσης με ΕΠΟ και SL1

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Συνάντηση... αναδιάρθρωσης με ΕΠΟ και SL1

Για την προσεχή Παρασκευή όπου θα γίνει νέο δ.σ. μεταφέρονται οι εξελίξεις στην Super League 2 καθώς η χθεσινή τηλεδιάσκεψη διεκόπη, όπως αναφέρει η mikriliga.com.

Αυτό που προκύπτει από το χθεσινό «ηλεκτρονικό» ραντεβού και είναι το πλέον ουσιαστικό αφορά στην οριστική συνάντηση της επιτροπής της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και αντιπροσωπεία της SL1 την Τετάρτη (17/6). Εκεί θα πέσει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης για να ξεκαθαριστεί και το μέλλον της κατηγορίας.
Βασικός στόχος, εξάλλου, παρά τη χθεσινή διακοπή εξακολουθεί να παραμένει η επιστροφή στη δράση να γίνει στις 29 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, και να ολοκληρωθεί η σεζόν με τη διεξαγωγή των αγωνιστικών που απομένουν για την κανονική διάρκεια.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις επαφές που έγιναν με τον Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΡΤ και τον ΠΣΑΠ.
Ειδικότερα στο κομμάτι με τον ΠΣΑΠ η είδηση που βγαίνει είναι ότι η πρόταση να πληρωθούν τα δεδουλευμένα έως και το σημείο της διακοπής λόγω κορονοϊού δεν βρίσκει σύμφωνο τον Σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών.. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα ακολουθηθεί η πεπατημένη της SL1, όπου κάθε ομάδα ανέλαβε να διαπραγματευτεί ξεχωριστά με τους παίκτες για τις μειώσεις.