Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 12:01

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με ισχυρό συμβούλιο στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Μετά από απουσία ενός χρόνου ο Πάμισος επιστρέφει τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική, με σκοπό αυτή τη φορά να μακροημερεύσει.στις εθνικές κατηγορίες.

Βασική προϋπόθεση για να τα καταφέρει είναι η καλή διοίκηση και οι φίλοι των "πρασίνων" μπορούν να αισιοδοξούν, καθώς η ομάδα της Μεσσήνης εξέλεξε στη γενική συνέλευση της Δευτέρας ισχυρό συμβούλιο, το οποίο σήμερα το βράδυ θα συγκροτηθεί σε Σώμα.
Στο νέο σχήμα μετέχουν συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων τα εφτά είναι νέα. Ο λόγος για τους Σάκη Θεοδωρόπουλο, Γιάννη Πλατάρο, Αγγελική Μαντά, Αννυ Καλοφωλιά, Μιλτιάδη, Ρούτση, Ηρακλή Τσίκινη και Παναγιώτη Γιαννίτσα.
Από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, συνεχίζουν οι Γιώργος Βλαχάκης, Γιώργος Ντούλης, Αριστείδης Καπερώνης, Περικλής Τσικρικός, Αποστόλης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Πετρόπουλος, Παναγιώτης Τσέρτος και Παναγιώτης Φιλόπουλος.

Η θητεία του παραπάνω συμβουλίου θα είναι διετής, μιας και εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού (γίνονταν εκλογές κάθε χρόνο).
Επικεφαλής αναμένεται να παραμείνει ο Γιώργος Βλαχάκης, ενώ ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι Ηρακλής Τσίκινης . θα είναι εκπρόσωπος του Παμίσου στην ΕΠΟ. Οι κ. Τσίκινης, Ρούτσης και Γιαννίτσας θα είναι αναπληρωματικά μέλη.

Προτεραιότητα η παραμονή Καλόμαλου

Στη προχθεσινή γενική συνέλευση συζητήθηκε και το πλάνο για τη Γ' εθνική, ,με τη φιλοσοφία να παραμένει ίδια. Νεανικό ρόστερ και μεταγραφές ουσίας.
Με αυτή τη συνταγή ο Πάμισος κατέκτησε άλλωστε τον τίτλο στην Α' τοπική και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τη Γ' εθνική, έχοντας στον πάγκο τον Γιώργο Καλόμαλο. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά από την ακαδημία και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, όπως και η διοίκηση που του εμπιστεύτηκε τα ηνία σε μια μεταβατική σεζόν μετά την πτώση από τη Γ' εθνική.
Ως εκ τούτου υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση, αλλά και διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν μαζί. Η παραμονή Καλόμαλου αποτελεί προτεραιότητα για την νεοεκλεγείσα διοίκηση και εντός των ημερών θα υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.
Αν κλείσει θετικά αυτό το κεφάλαιο, θα ανοίξει το επόμενο, που αφορά τις ανανεώσεις, μιας και πρόθεση είναι να μείνουν οι παίκτες που οδήγησαν τον Πάμισο στην κορυφή της Α' τοπικής.

(Οι φωτό είναι από το σάιτ του Παμίσου https://pamisosfc.gr/)