Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 17:50

Super League 2: Αναβλήθηκε η συνάντηση με Super League 1 και ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον
Super League 2: Αναβλήθηκε η συνάντηση με Super League 1 και ΕΠΟ

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (17/6) συνάντηση της Super League 2 με τη Super League 1 και την ΕΠΟ αναβλήθηκε εν αναμονή της εκλογής νέου προέδρου στη δεύτερη. Προς μετάθεση και το νέο Δ.Σ τη δεύτερης κατηγορίας.

Δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (17/6) το πρωί - όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί - η συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League 2 με τη Super League 1 και την ΕΠΟ.
Ο λόγος είναι ότι αναμένεται η εκλογή νέου προέδρου στη Super League 1 την Παρασκευή (19/6) με τους Αλέξη Κούγια και Λεωνίδα Μπουτσικάρη να είναι οι υποψήφιοι. Οι ομάδες και το προεδρείο της δεύτερης κατηγορίας έκριναν ότι δεν θα είχε νόημα αυτή τη στιγμή μια συνάντηση με τον νυν πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου, καθώς επίκειται η διαδοχή του.

Όπως όλα δείχνουν μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα - από Σαββατοκύριακο (20-21/6) που είχε αρχικά προγραμματιστεί - η νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 2. Ο στόχος για την επιστροφή της δράσης παραμένει η 29η Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση συνέχισης και μη αναδιάρθρωσης το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές και τα playoffs να γίνουν μονά (κι όχι διπλά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) με πλεονέκτημα έδρας με βάση τη βαθμολογία (όπως συμβαίνει στα playouts της πρώτης κατηγορίας).

Πηγή: sport24.gr