Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 10:53

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εβγαλε νέα ισχυρή διοίκηση - Παρέμεινε πρόεδρος ο Αγγελόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εβγαλε νέα ισχυρή διοίκηση - Παρέμεινε πρόεδρος ο Αγγελόπουλος

Νέο διοικητικό συμβούλιο διαθέτει από την Τετάρτη ο Τέλλος Αγρας...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων κινήθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση τη φετινή χρονιά και φρόντισε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις διοικητικές διεργασίες, που τόσο την είχαν ταλανίσει τα τελευταία χρόνια.
Το νέο συμβούλιο είναι ενισχυμένο και δυνατό και φαίνεται πως υπάρχουν οι βάσεις να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ο Τέλλος Αγρας τη νέα χρονιά στην Α’ τοπική, όπως το απαιτεί η ιστορία του.
Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Τάκης Αγγελόπουλος, που είχε αναλάβει πέρυσι το καλοκαίρι.

Η σύνθεση

Στην 14μελη διοίκηση παρέμειναν οι περισσότεροι από το απερχόμενο συμβούλιο, ενώ υπήρξαν και πέντε προσθήκες παραγόντων.
Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Τέλλου Αγρα:
Τάκης Αγγελόπουλος (πρόεδρος), Γιώργος Πρεβεζάνος (α’ αντιπρόεδρος), Βασίλης Καραχούντρης (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (ταμίας), Γιώργος Λάππας (α’ γενικός αρχηγός), Γιώργος Πατρινέλης (β’ γενικός αρχηγός), Νίκος Καμπύλης (γ’ γενικός αρχηγός), Κώστας Μίχος (γραμματέας), Κώστας Κατρίτσης (μέλος), Γιάννης Βασιλόπουλος (μέλος), Σπύρος Λυμπερόπουλος (μέλος), Δημήτρης Διακουμόπουλος (μέλος), Σάκης Αλεξανδρόπουλος (μέλος), Σάκης Βαρβατσούλης (μέλος).
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Καραχούντρης, Πατρινέλης, Βασιλόπουλος, Κατρίτσης και Βαρβατσούλης. Αξιοσημείωτο πως στο συμβούλιο βρίσκονται τρεις πρώην πρόεδροι της ομάδας, οι Κώστας Κατρίτσης, Σάκης Βαρβατσούλης και Βασίλης Καραχούντρης. Επίσης ο Πατρινέλης επιστρέφει στον Αγρα μετά από αρκετά χρόνια, μιας και ήταν γενικός αρχηγός το 2006 όταν οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική και είχαν πάρει την άνοδο στη Δ’ εθνική.

Φιλικό διαζύγιο με Μπλέτσα

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Τέλλου Αγρα ο Βασίλης Μπλέτσας. Με τον 45χρονο προπονητή το διαζύγιο ήταν φιλικό, με τις δύο πλευρές να μένουν αμφότερες με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Μπλέτσας ανέλαβε μεσούσης της χρονιάς τον Αγρα μετά την αποχώρηση του Νίκου Κακαλέτρη, σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Γαργαλιάνων μιας και δεν είχε βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές! 
Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν και του εύχεται ότι το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.