Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 13:23

Ωρα για επανασύσταση της Α.Ε. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
Ωρα για επανασύσταση της Α.Ε. Γαργαλιάνων

Στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής ενδέχεται να λάβει μέρος τη νέα σεζόν η Α.Ε. Γαργαλιάνων, καθώς μια επιτροπή παραγόντων από την περιοχή, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την επανασύσταση του συλλόγου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μείνει ανενεργό για δύο χρόνια.
Τη σεζόν 2017-18 η Α.Ε. Γαργαλιάνων έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και τερμάτισε στην προτελευταία θέση. Μετά το πέρας της σεζόν, η ομάδα ανέστειλε την λειτουργία της, αλλά πλέον γίνονται προσπάθειες ώστε να δηλώσει συμμετοχή στην τελευταία κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό το λόγο η επιτροπή καλεί σε γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα τους παλαίμαχους της ομάδας και όποιον επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: " Η Αθλητική Ένωση Γαργαλιάνων σας προσκαλεί την Δευτέρα 22/6 στις 21:00 μ.μ. στην Δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων , στην γενική συνέλευση – εκλογική διαδικασία ανάδειξης ΔΣ, με σκοπό την επανασύσταση της ποδοσφαιρικής μας ομάδα και τη συμμετοχή της Β’ τοπική κατηγορία.
Καλούμε τόσο τους παλαίμαχους της ομάδας όσο και τον οποιοδήποτε συμπολίτη που έχει τη θέληση να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια".