Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 20:04

Super League: Συμφώνησαν και προχωρούν για κόσμο στα play offs και τα play out!

Γράφτηκε από τον

Στη Λίγκα συμφώνησαν (ξανά) να εισηγηθούν στην Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς play off και play out με κόσμο και στέλνουν άμεσα επιστολή προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μία τηλεδιάσκεψη που ξεκίνησε περίπου στις 16.30 έπρεπε να φτάσει λίγο πριν τις 20.00 για να αποφέρει αποτέλεσμα και εν μέσω αντιπαραθέσεων κυρίως με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Εν τέλει συμφωνήθηκε από τις ομάδες να συνταχθεί και να σταλεί μία επιστολή που να ζητάει κόσμο στα play offs και τα play out σε ποσοστό 20% αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ θα είναι 8.000 ο αριθμός.

Επιπροσθέτως συμφωνήθηκε όσα ματς έχουν γίνει ήδη κεκλεισμένων των Θυρών να έχουν ίδια αντιμετώπιση και για τον 2ο γύρο (εκτός και εάν οι ομάδες αποφασίσουν μεταξύ τους κάτι άλλο). Να τονιστεί ξανά βέβαια πως για γυρίσει κόσμος στα γήπεδα θέλει νέο πρωτόκολλο αγώνα και νέο πλάνο εφαρμογής του (εγχειρίδιο) από τους γηπεδούχους. Οι αποφάσεις της Λίγκας:

Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ