Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 10:32

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ο Δημήτρης Λίτσας στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Δεν άργησε η διοίκηση του Τέλλου Αγρα να βρει τον αντικαταστάτη του Βασίλη Μπλέτσα στον “ερυθρόλευκο” πάγκο...

Αυτός είναι ο Δημήτρης Λίτσας που συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες του Αγρα και τον πρόεδρο Τάκη Αγγελόπουλο και θα είναι ο προπονητής της ιστορικής ομάδας την σεζόν
2020-21. Ο 39χρονος προπονητής τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στον πάγκο του Χανδριναϊκού και στη συνέχεια κοουτσάρισε το Βλαχόπουλο.
Την προπονητική την ξεκίνησε από τον Μιλτιάδη, όταν η ομάδα του Πύργου ήταν στην Α’ τοπική και στη συνέχεια πέρασε από τους πάγκους της Εράνης, της Στενωσιάς, του Παπαφλέσσα Χώρας, της Α.Ε. Γαργαλιάνων και φέτος του Χανδριναϊκού και του Βλαχόπουλου.

Ξανά στα "ερυθρόλευκα" μετά από 13 χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν 2015-16 ο Δημήτρης Λίτσας κατέκτησε τον τίτλο στην Α1 τοπική με την Εράνη και πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
Να τονίσουμε επίσης πως ο Λίτσας είχε φορέσει τη φανέλα του Τέλλου Αγρα ως ποδοσφαιριστής για μια τετραετία, από το 2003 έως το 2007. Μάλιστα τη σεζόν 2006-07 ήταν μέλος της ομάδας των Γαργαλιάνων που κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ τοπική και πήρε την άνοδο στη Δ’ εθνική κατηγορία.
Ετσι επιστρέφει στον Αγρα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, από άλλο πόστο φυσικά.

Λίτσας: “Να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”

Ο Δημήτρης Λίτσας δήλωσε στην “Ελευθερία” και το σάιτ notosport.gr:
“Καταρχάς εύχομαι η χρόνια να κυλήσει ομαλά με υγεία και να αποτελέσει παρελθόν αυτή η πρωτόγνωρη πανδημία που όλος ο πλανήτης βιώνει.
Είναι τιμητικό που αναλαμβάνω τη τεχνική καθοδήγηση της ομάδας του Τέλλου Άγρα, μιας ομάδας με βαριά φανέλα και ιστορία. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου, με αποτέλεσμα την άνετη παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα να βελτιώσουμε τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει.
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι θα καταβάλω το 100% των δυνατοτήτων που διαθέτω, για να ανταποκριθώ στη πρόκληση που μου έδωσε η διοίκηση και ο πρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δικαιώνοντάς τους”.
Αφού έκλεισε άμεσα το θέμα προπονητή, η διοίκηση του Αγρα σε συνεργασία με τον Δημήτρη Λίτσα θα ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Πρώτα θα γίνουν επαφές με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές και σκοπός είναι η ομάδα να στηριχθεί σε παιδιά από τους Γαργαλιάνους και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί το ρόστερ, ούτως ώστε να γίνουν ορισμένες προσεγμένες μεταγραφές σε καίριες θέσεις.