Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 11:13

Κρίσιμο το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League

Γράφτηκε από τον

Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου στη 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο συμβούλιο μιας και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για την ολοκλήρωση του προγράμματος της Super League. 

Αν δεν γίνει αυτό, ο βαθμολογικός πίνακας θα επικυρωθεί και το πρωτάθλημα θα διακοπεί. Το σημερινό συμβούλιο ενδιαφέρει φυσικά και την “Μαύρη Θύελλα”, που περιμένει την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών και την ενοποίηση των δύο κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:
Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περίλήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ