Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 16:38

Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League 2

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ της Super League 2 αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος με 11 ψήφους υπέρ και 3 κατά. Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεύτερος ο Απόλλων Σμύρνης.

Οριστική διακοπή στη Super League 2. Αυτή ήταν η απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα.

H πρόταση πέρασε με 11 ψήφους υπέρ και 3 κατά (από τους Λεβαδειακό, Χανιά και ΑΕ Καραϊσκάκη). Η πρώτη πρόταση έγινε από το Λεβαδειακό, ο οποίος πρότεινε να γίνουν οι δυο τελευταίες εναπομείνασες αγωνιστικές και τα ματς των playoffs.

Η δεύτερη πρόταση ήταν από την ΑΕ Καραϊσκάκης και ήταν ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (χωρίς τη διεξαγωγή των δυο αγωνιστικών που απομένουν) και διεξαγωγή τα playoffs. Καμία από αυτές τις δυο δεν πέρασε τα 3/4 των ψήφων το Δ.Σ, από το οποίο απουσίασαν η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα.
Το δεύτερο θέμα του Δ.Σ ήταν η επικύρωση της βαθμολογίας. Έτσι πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΠΑΣ Γιάννινα (πρώτος στη βαθμολογία) και δεύτερος ο Απόλλων Σμύρνης (δεύτερος στη βαθμολογία). Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα δώσει μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.

Πηγή: sport24.gr