Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 12:30

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρέμεινε πρόεδρος ο Γ. Βλαχάκης, συνεχίζει στον πάγκο ο Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιώργο Βλαχάκη στη θέση του προέδρου, για τα επόμενα δύο χρόνια, θα πορευτεί ο Πάμισος.

Αυτό προέκυψε μετά τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα την περασμένη Τετάρτη. Ο Γιώργος Βλαχάκης συνεχίζει στην προεδρία, θέση στην όποια θα βρίσκεται και τα επόμενα δύο χρόνια. Οπως φαίνεται μετά την εκλογική διαδικασία, εξελέγη μια πολυμελής διοίκηση, αφού η Γ’ εθνική στην οποία επέστρεψε φέτος ο Πάμισος, είναι μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Θα χρειαστούν όλοι να βοηθήσουν ο καθένας από τη θέση που έχει έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει στο πλάνο που τέθηκε στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε.

Στο καινούργιο συμβούλιο συμμετέχουν 7 νέα πρόσωπα, εκ των οποίων ένας είχε διατελέσει παράγοντας στο παρελθόν. Ο λόγος για τους Γιάννη Πλατάρο, Αννη Καλοφωλιά, Θανάση Θεοδωρόπουλο, Μίλτο Ρούτση, Αγγελική Μαντά, Παναγιώτη Γιαννίτσα (επιστρέφει στα διοικητικά μετά από χρόνια), Ηρακλή Τσίκινη.

Η ανακοίνωση για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα έγινε χθες από την επίσημη ιστοσελίδα του Νησιώτικου συλλόγου και έχει ως εξής: Γιώργος Βλαχάκης πρόεδρος, Γιώργος Ντούλης Α’ αντιπρόεδρος, Γιάννης Πλατάρος Β’ αντιπρόεδρος, Αποστόλης Λαμπρόπουλος Γ’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Πετρόπουλος γενικός γραμματέας, Αννη Καλοφωλιά ειδική γραμματέας, Περικλής Τσικρικός ταμίας, Παναγιώτης Φιλόπουλος, Θανάσης (Σάκης) Θεοδωρόπουλος, Αριστείδης Καπερώνης, Αγγελική Μαντά, Παναγιώτης Τσέρτος μέλη. Οι Μιλτιάδης Ρούτσης, Παναγιώτης Γιαννίτσας και Ηρακλής Τσίκινης είναι αναπληρωματικά μέλη.

Παράλληλα το νέο Δ.Σ. με ομόφωνη απόφαση παραχώρησε αρμοδιότητες στα μέλη της ως εξής: Γιώργος Καπερώνης υπεύθυνος γραφείου τύπου και Α’ γενικός αρχηγός, Αγγελική Μαντά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Β’ γενική αρχηγός, Παναγιώτης Τσικρικός τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Ντούλης υπεύθυνος τμημάτων υποδομής – ακαδημίας και εκπρόσωπος Ε.Π.Ο., Θανάσης Θεοδωρόπουλος Α’ υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ και εκπρόσωπος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Πέτρος Φαρμάκης Β’ υπεύθυνος τμήματος μπάσκετ.

Δήλωση Γιώργου Καπερώνη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και Α’ γενικός αρχηγός Γιώργος Καπερώνης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Φέτος είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις της ομάδας λόγω της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Είναι ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα αγωνιστικά και με αυξημένες υποχρεώσεις. Νομίζω ότι εξελέγη μια δυνατή διοίκηση η οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις. Η προσφορά του καθενός θα είναι πολύ σημαντική στην πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν. Η προσπάθεια είναι συλλογική και όλοι θα βοηθήσουμε για να ευοδωθούν οι στόχοι για τη νέα χρόνια. Σίγουρα θέλουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί χωρίς αυτούς η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αποτελεί διαφήμιση για την πόλη γιατί ακούγεται πέρα από τα όρια του νομού”.

Συνεχίζει στον πάγκο ο Καλόμαλος

Κατά τη διάρκεια του πρώτου συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, η νέα διοίκηση πήρε και την πρώτη απόφαση που αφορούσε το θέμα του προπονητή. Ετσι αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλόμαλο, καθώς η δουλειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κρίθηκε επιτυχημένη. Η ομάδα της Μεσσήνης κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους της, πρώτα την αξιοποίηση όλων των ταλαντούχων παιδιών από τα τμήματα υποδομής και στη συνέχεια την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Ετσι ο 44χρονος προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του Παμίσου Μεσσήνης, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει ότι συνεχίζεται για 2η χρονιά η επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο. Ο έμπειρος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία της ομάδας μας και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι αυτός που θα οδηγήσει τους πράσινους στην κούρσα της Γ Εθνικής. Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου είναι χαρούμενη που θα συνεχίσουν μαζί σε αυτή την νέα πρόκληση, σε ένα πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη!”.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλόμαλο, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους μας είπε:“Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι και φέτος μέρος του Παμίσου. Ξεκινάμε τώρα το σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη σεζόν. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε θέσει σαν ομάδα”.