Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 14:03

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στην προεδρία για 3η σερί θητεία ο Αγγελος Σκαφιδάς

Γράφτηκε από τον

 

Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αγγελου Σκαφιδά έδειξαν οι συνάδελφοι του προπονητές που τον επέλεξαν για πρόεδρο στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Χθες στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, μετά την πρόσκληση του έμπειρου προπονητή, που αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς (45 ψήφοι) έγινε η συγκρότηση της νεοεκλεγείσας διοίκησης σε σώμα.

Οπως προέκυψε από τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο Αγγελος Σκαφιδάς θα βρίσκεται για τα επόμενα 4 χρόνια (η θητεία είναι 4ετής) στη θέση του προέδρου του Σ.Π.Π.Μ.

Το καινούργιο συμβούλιο του τοπικού συνδέσμου προπονητών έχει ως εξής:

Αγγελος Σκαφιδάς πρόεδρος, Κώστας Κλάδης αντιπρόεδρος, Αλέξης Μαντζούνης Α’ αντιπρόεδρος, Αλέκος Δέδες Β’ αντιπρόεδρος, Στέλιος Παπαδόπουλος γενικός γραμματέας, Σωτήρης Μπουραντώνης ταμίας, Γιώργος Πολυμενέας υπεύθυνος ενημέρωσης επικοινωνίας και ηλεκτρονικών μέσων, Πέτρος Χιώτης αναπληρωτής γραμματέας: Πέτρος Χιώτης, Αλέκος Τσατάς αναπληρωτής ταμίας, Σωτήρης Δημάκης, Βασίλης Παναγιωτόπουλος αναπληρωματικά μέλη.

Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις που έκανε ο πρόεδρος κ. Σκαφιδάς έγιναν ομόφωνα δεκτές με 9 ψήφους για κάθε θέση, όπως και η πρόταση του, ώστε τα δύο αναπληρωματικά μέλη να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις τους Δ.Σ. χωρίς ψήφο.

Την Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι Βασίλης Γεωργόπουλος Μανώλης Θεοδώρου, Νίκος Μουλατσιώτης, ενώ αναπληρωματικό μέλος είναι ο Βασίλης Φωτεινάκης.

Ιδιαίτερα τιμητικό το αποτέλεσμα

Μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα, ο πρόεδρος Αγγελος Σκαφιδάς δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές για την παρουσία τους, που για πρώτη φορά ήταν τόσο μεγάλη. Για την προσοχή που έδωσαν στον απολογισμό που έκανα και τον αποδέχτηκαν ομόφωνα, όπως και τον οικονομικό απολογισμό που δέχτηκαν επίσης ομόφωνα.

Από τα 9 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα 5 είναι νέα πρόσωπα. Ο σύνδεσμος θα είναι πάντα δίπλα στους προπονητές. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το αποτέλεσμα για εμένα και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου”.