Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 11:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αναβλήθηκαν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αναβλήθηκαν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών

Χθες Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών στη “Μαύρη Θύελλα”, όπως είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση...

Ομως με χθεσινή της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως οι δοκιμές θα μετατεθούν για λίγο καιρό, ενώ ανέφερε πως σε αυτές προτίθεται να συμμετέχουν και παίκτες από το εξωτερικό!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει:
“Αναφορικά με τις δοκιμές ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα περίοδο, που είχε προγραμματιστεί για τις 23/6/2020 έως και 26/6/2020 ανακοινώνεται η μετάθεση τους σε ημερομηνία που θα ορισθεί με νεώτερη.
Η μετάθεση επιβάλλεται κυρίως λόγω της σημαντικής συμμετοχής από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό και συνεπώς της αναγκαίας οργάνωσης σε γκρουπ, αλλά και της αυξημένης πρόνοιας επί του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου λόγω της πανδημίας επί του οποίου είχαμε μεριμνήσει.
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση ενώ σημειώνεται, ότι ήδη τηλεφωνικά οι ενδιαφερόμενοι είχαν ενημερωθεί περί της μετάθεσης έγκαιρα”.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ορίστηκε για την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στην οδό Φραντζή 14.