Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 13:28

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Εκλογές στις 25 Ιουλίου και στο... βάθος Πρωτοδικείο

Γράφτηκε από τον

Γενική συνέλευση, τη δεύτερη στη σειρά πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Χανδριναϊκός.

Στις εργασίες της συνέλευσης πάρθηκαν ορισμένες αποφάσεις, τις οποίες έκανε γνωστές με ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου. 

Καταρχάς προκηρύχθηκαν εκλογές για νέα διοίκηση το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου.
Το νυν διοικητικό συμβούλιο δεν παραιτήθηκε και θα είναι ενεργό μέχρι τις εκλογές, ώστε να είναι εγγυητής σε όλες τις υποχρεώσεις που έχει μέχρι τότε.

Λύθηκε η συνεργασία με Χιώτη, δεν συνεχίζει η νυν διοίκηση

Επίσης αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Χιώτη, τον οποίο ευχαριστεί πολύ για το έργο που προσέφερε στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου δεν προτίθεται να είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές, αφήνοντας έτσι περιθώριο στους επόμενους υποψηφίους να έχουν χρόνο πάνω από ένα μήνα ώστε να οργανωθούν.
Επίσης το Δ.Σ. θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το σύλλογο στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αναλάβουν και θα παραδώσει όλα τα έγγραφα, βιβλία, λογαριασμούς, αθλητικό υλικό και ότι υπάρχει στην ιδιοκτησία του συλλόγου στην επόμενη διοίκηση.
Σε περίπτωση που στις εκλογές που έρχονται δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κανέναν, η ομάδα θα οδηγηθεί αυτόματα στο πρωτοδικείο!
Τέλος, η νυν διοίκηση θα πραγματοποιήσει το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού στις 20 Ιουλίου, ενώ στις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει διαφορετική εκδήλωση στο ίδιο χώρο “Πλατάνια” στο Χανδρινού. Και οι δυο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου και τις τότε οδηγίες που θα έχουν δοθεί, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των πολιτών.