Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 17:03

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Ο Κ. Αρβανίτης αποτελεί τη 2η μεταγραφή

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Ο Κ. Αρβανίτης αποτελεί τη 2η μεταγραφή

Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε η νεοσύστατη ομάδα Κυπάρισσος FC, που ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη.

Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις άλλες δύο ομάδες της Κυπαρισσίας τον Α.Ο.Κ. και τον Ηρακλή. Ο Αρβανίτης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα ο έμπειρος επιθετικός Αντρέι Κιούτακ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Δόξα Βύρωνα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Νίκη Πλάτης, Εράνη, Α.Ο. Κυπαρισσίας, Κηπούπολη, ΠΑΟ Κακόβατου, Αθηναϊκό και εσχάτως της Δόξας Βύρωνα.
Η ομάδα σχετικά με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αρβανίτη, αναφέρει στη σελίδα της στο διαδίκτυο: “Η διοίκηση του Κυπάρισσου FC γνωστοποιεί την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αρβανίτη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου έχει φορέσει στο παρελθόν τα χρώματα του ΑΟΚ και του Ηρακλή Κυπαρισσίας, είναι 25 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου.
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: “Από την αρχή μου άρεσε η προσπάθεια των παιδιών και η όρεξη και η ενέργεια που έχουν! Παρακολουθώ τις εξελίξεις, καθώς είμαι φίλος και παλιός συμμαθητής με μέλη της ομάδας και ήθελα και εγώ να συνδράμω στην προσπάθεια όσο μπορώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας!”