Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 18:44

Εφυγε από τη ζωή ο Τάκης Κυριακόπουλος

Γράφτηκε από τον

Αύριο Πέμπτη το απόγευμα θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Μεσσηνιακού Τάκης Κυριακόπουλος, που έφυγε χθες από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν κατάφερε τελικά να νικήσει τον καρκίνο και την Τρίτη το απόγευμα “έσβησε” στα 66 του χρόνια.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ατρόμητο Πλατύ, συνέχισε στο Μεσσηνιακό και αγωνίστηκε ακόμη στην Ομόνοια και τη Μεθώνη. Υπήρξε για πολλά χρόνια παράγοντας, αλλά και πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Μεσσηνιακού. Τα τελευταία χρόνια είχε ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των παλαιμάχων. Τελευταία εμφάνιση του σε επίσημη εκδήλωση ήταν το Φεβρουάριο στην κοπή της πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων, όπου μάλιστα προσέφερε την τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Μαλαπέτσα γιατί 50ετή προσφορά του στο Μεσσηνιακό.
Ηταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός απ’ όλους όχι μόνο στο Μεσσηνιακό, αλλά και όσοι τον γνώρισαν είχαν έναν καλό λόγο να πουν. Ηταν κοντά σε όλες τις εκδηλώσεις των παλαιμάχων είτε σε παιχνίδια του πρωταθλήματος παλαιμάχων, είτε φιλικά με ομάδες εκτός νομού για σύσφιξη σχέσεων, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Κάθε χρόνο οι παλαίμαχοι οργάνωναν τραπέζι για το κλείσιμο της σεζόν και βοηθούσε ώστε όλα να είναι στη εντέλεια. Πάντα είχε να πει έναν καλό λόγο για όλα τα παιδιά που συνεργάστηκε στους πράσινους και όλοι τον έβλεπαν ως φίλο, ως αδερφό. Επίσης αρκετοί από τους παλαίμαχους της νεότερης γενιάς τον αποκαλούσαν "πατέρα".
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναού του Νεκροταφείου Καλαμάτας.