Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 12:30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ανανέωσε και ο αρχηγός Παναγιώτης Καρατζούλιας

Γράφτηκε από τον

Ανανεώσεων συνέχεια στον Εθνικό Μελιγαλά με τον Παναγιώτη Καρατζούλια να γίνεται ο 9ος κατά σειρά παίκτης που θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο αρχηγός των κυανόλευκων μετά από συζητήσεις συμφώνησε με τη διοίκηση ώστε να προσφέρει την υπηρεσίες του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Σάκης Σαραντόπουλος, Νάσος Ρουμελιώτης, Χρήστος Διακουμάκος, Κριστιάν Ντεμίρι, Γιάννης Καλογερόπουλος, Σταμάτης Φέστας, Γιάννης Μακρής και Νίκος Λάγιος.
Στόχος είναι να ανανεώσουν όλοι οι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και στη συνέχεια να γίνουν όσες κινήσεις ενίσχυσης χρειαστεί.
Ο Παναγιώτης Πολίμος που επίσης συμφώνησε με τον Εθνικό και θα βρεθεί για 3η σερί χρονιά στον πάγκο της ομάδας, βρίσκεται σε επικοινωνία με τα μέλη της διοίκησης ώστε να ξεκαθαρίσουν σύντομα το θέμα των ανανεώσεων και να κινηθούν στη συνέχεια για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οπως φαίνεται δεν θα υπάρξουν πολλές προσθήκες, αφού η ομάδα θα ενισχυθεί με 2-3 παίκτες.