Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 13:06

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ανανέωσαν Κρεμύδας και Σκαφιδάς

Γράφτηκε από τον

Στον Ολυμπιακό Ανάληψης θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι Βασίλης Κρεμύδας (φωτό) και Δημήτρης Σκαφιδάς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν χθες με ανθρώπους της διοίκησης και μετά από συζήτηση που είχαν, συμφώνησαν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Ο Βασίλης Κρεμύδας είναι 31 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ήταν αρχηγός στον Α.Ο. Διαβολιτσίου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όταν ως αρχηγός σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή και την περσινή σεζόν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, όπου βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην Α’ τοπική. Ο Δημήτρης Σκαφιδάς είναι 26 ετών, αγωνίζεται ω δεξιός μέσος και έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε οι ερυθρόλευκοι να ανανεώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Εσωτερικές μεταγραφές

Επίσης στην ομάδα επιστρέφουν μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής τους θητείας οι Αγγελος Θεοδωρόπουλος και Κώστας Πράττης. Ο Θεοδωρακόπουλος είναι 26 ετών αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και βρίσκεται στην ομάδα 4 χρόνια. Ο Πράττης είναι 22 ετών, επίσης αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον Πανευαϊκό. Πλέον οι δύο παίκτες μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων θα τεθούν στη διάθεση της ομάδας
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι Σωτήρης Κουκούτσης, Αλέξανδρος Τσώνης, Αποστόλης Μωραγιάννης, Κώστας Παπαβασιλόπουλος, Νίκος Κατσίποδας. Οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Γεωργακλή συνεχίζουν τις επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες από το υπάρχον υλικό ώστε σύντομα να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ώστε η ομάδα να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης. Με την εικόνα που έχουν στόχος είναι να αποκτηθούν 4 παίκτες.
Χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση που προέκυψε από την εκλογές της περασμένης Παρασκευής.