Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 17:32

Γεωργέας: "Δεν γίνεται να έρθει ακριβές σκορ 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε"

Γράφτηκε από τον
Γεωργέας: "Δεν γίνεται να έρθει ακριβές σκορ 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε"

Ο Νίκος Γεωργέας κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και αναφέρθηκε στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 του 2013.

Ο Μεσσήνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Γεωργέας, κατέθεσε στη Δίκη των 28 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και αναφέρθηκε στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 του 2013.

Ο άλλοτε παίκτης της Βέροιας, κατέθεσε ό,τι και ο πρώην προπονητής του στην ομάδα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας ότι μπήκε στα αποδυτήρια ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Λαναρής και είπε στους παίκτες να χάσουν με 3-0.

"Ετοιμαζόμασταν να βγούμε από τα αποδυτήρια. Τότε μπήκε ο Λαναρής μέσα και μας είπε 'Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι πρέπει να χάσουμε 3-0'. Εγώ του απάντησα 'Δεν γίνεται'. Ήμασταν όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω και μετά βγήκαν και οι υπόλοιποι. Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε βγει έξω. Όταν μπήκε ο Λαναρής, ο Καλαϊτζίδης είχε βγει.

Βγήκαμε καθυστερημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησα και έγινα αλλαγή, ήμουν η πρώτη αλλαγή που έγινε. Είπαμε να μας το πουν από την αρχή, να μην ερχόμασταν, να μην παίζαμε. Πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε για στοιχηματικούς λόγους. Δεν γίνεται να έρθει ακριβές σκορ 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε. Κάποιοι έχουν συντελέσει", ανέφερε αρχικα ο Νίκος Γεωργέας.

Για το αν κάποιος συμπαίκτης του είχε μειωμένη απόδοση, είπε πως "δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου συμβαίνει αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου".

Για το αν οι συμπαίκτες του έκατσαν να χάσουν, απάντησε: "Όχι. Μας είπαν ότι όποιος δεν θέλει, μπορεί να βγει. Γιατί να έμειναν; Μετά από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Δεν έδωσα σημασία".

Αναφορικά με την κουβέντα που είχε με τον κ. Μελισσανίδη, σχολίασε: "Πριν πάω στον ανακριτή, μίλησα με τον κύριο Μελισσανίδη, για ασφάλεια. Πήγα με δικηγόρο τον κ. Γρηγορίου που δεν μπήκε μέσα στην αίθουσα. Δεν αντιλήφθηκα φωνές ή καμία αψιμαχία του Λαναρή με τον Καλαϊτζίδη. Μπήκε μέσα και έμεινε δύο λεπτά, δεν έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, είπε να χάσουμε με 3-0. Δεν θυμάμαι με ποιους καθόμουν στον πάγκο μόλις έγινα αλλαγή".

Πηγή: sport24.gr