Τρίτη, 22 Απρίλιος 2014 16:44

ΕΡΑΝΗ: Τίμησε τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ποδοσφαιρική γιορτή που διοργάνωσε τη Μ. Παρασκευή η Εράνη για να τιμήσει δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της… Τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Νίκος και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο των Φιλιατρών και φόρεσαν και πάλι την πράσινη φανέλα σε ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Εράνης και μιας ομάδας από επίλεκτους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές.


Στο ημίχρονο της αναμέτρησης δόθηκαν οι τιμητικές πλακέτες στους δύο μεγάλους Φιλιατρινούς ποδοσφαιριστές. Ο ταμίας της Εράνης Γιάννης Δρακόπουλος βράβευσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σπύρος Καυκάς έδωσε την πλακέτα στο Σωτήρη Λυμπερόπουλο.
Οι δυο τους δέχθηκαν με συγκίνηση αυτή τη βράβευση και μετά το τέλος του αγώνα έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και έδωσαν πολλά αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους.
Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα επίλεκτων που κοουτσάρισε ο παλιός προπονητής της Εράνης Γιάννης Σακελλαρόπουλος επικράτησε με 4-1.
Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Πούτσης για να απαντήσει στο 23' ο Νικολόπουλος
που έγραψε το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενη ομάδα σημείωσε τρία γκολ. Ο φυσικοθεραπευτή της "Μαύρης Θύελλας" Λεωνίδας Παπανικολάου πέτυχε δύο τέρματα στο 45' και το 61',
ενώ σκόρερ χρίστηκε στο 57' και ο Γεωργιόπουλος.
Τον φιλικό αγώνα σφύριξε ο Παναγιώτης Τσεκούρας, με βοηθούς τους Γιάννη Κουτσαναστάση και Κώστα Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Σ. Λυμπερόπουλος, Μπεγλεκτσής, Αλμπάν, Χ. Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου, Κώτσος, Χρονόπουλος, Νικολόπουλος,
Ν. Λυμπερόπουλος, Κόλλιας. Επαιξαν και οι Βασιλόπουλος,
Π. Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος, Χότι, Κιούτακ, Αναστασόπουλος, Κάππος, Α. Σταθόπουλος, Διονυσόπουλος, Κυριακούλης, Κωνσταντόπουλος, Διαγούπης και Γκαϊφύλλιας.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Πραστέλας, Ντινιώτης, Γιαννακόπουλος, Καντούτσης, Κουρούπης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Τσουλάκος, Πούτσης, Ηλιόπουλος, Πουλάκος.
Επαιξαν και οι Κυριακόπουλος, Κολοβούρης, Παπανικολάου, Κολεζνιτσένκο, Οδεμισιώτης, Δημητρούλιας, Γεωργιόπουλος, Παπανδρεόπουλος και Γυφτάκης.
* Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο β' αντιπρόεδρος Αγγελος Γεωργόπουλος που μίλησε στο ημίχρονο χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της Εράνης να τιμήσει δύο μεγάλους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές.
* Πριν τον φιλικό αγώνα, αγωνίστηκαν οι προπαίδες της Εράνης και του Τέλλου Αγρα και για την ιστορία το σκορ έληξε 1-1.