Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 14:49

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με Μανιατέα στον πάγκο και τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

 

Με το Νίκο Μανιατέα στον πάγκο της και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα πορευτεί η Αναγέννηση Παραλίας στην Α1 τοπική.

Ο νεαρός προπονητής που αναδείχθηκε πρωταθλητής τη χρονιά που πέρασε στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής συμφώνησε με τους ανθρώπους της “Μπάρτσα” και θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά.

Ηδη μετά τη συμφωνία διοίκηση και προπονητή οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στόχος είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και από και μετά να γίνουν και κάποιες κινήσεις ενίσχυσης.

Οκτώ ανανεώσεις

Στο κομμάτι των ανανεώσεων ήδη έχουν συμφωνήσει να φορούν τη φανέλα της Αναγέννησης και τη νέα χρονιά οι Παναγιώτης Σταθόπουλος τερματοφύλακας, Χρήστος Μέτσο, Γιάννης Μάλαμας, Γιάννης Σταθόπουλος, Μάκης Σωτηράκος, Δημήτρης Κουρούσιας, Ελτον Ντέρτζια και Ηλίας Καρμπαλιώτης. Αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι επαφές με τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να κλείσει σύντομα το θέμα και από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας να ξεκινήσουν τις επαφές με τους υπό απόκτηση ποδοσφαιριστές. Αναμένονται 3-4 προσθήκες και το βάρος θα πέσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αμυντικού μέσου και επιθετικού. Πέρα από τις μεταγραφές, στην πρώτη ομάδα θα ενταχθούν και 2-3 παιδιά από την Κ14.

Τη προσεχή χρονιά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην ομάδα ο Ντίνος Ομέρι, ο οποίος έχει κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Προπονήσεις η ακαδημία

Σε λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η ακαδημία της Αναγέννηση, καθώς στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων), που είναι και η έδρα της ομάδας, προπονούνται οι νεαροί αθλητές από όλα τα τμήματα Κ6 έως και Κ14. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα Τετάρτη, Παρασκευή από τις 7 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ.