Τρίτη, 22 Απρίλιος 2014 20:12

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μονόδρομος η νίκη με Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο παρά τις απουσίες

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος ξαναμπήκε από σήμερα ο Μεσσηνιακός. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο γήπεδο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο, ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Μεσσηνιακή ομάδα.


Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσάκωνα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και έχει βρεθεί τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει πολύ και ο Μεσσηνιακός θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω στο φινάλε του πρωταθλήματος για να αντιστρέψει την κατάσταση.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Μεσσηνιακός θα παίξει διαδοχικά με Αμαλιάδα εντός, Άρη Αιτωλικού εκτός, Παναργειακό εντός, Αχαϊκή εκτός και Δόξα Μανωλάδας εντός. Αυτό που ψάχνει λοιπόν ένα είναι νικηφόρο σερί, για αυτό και η κατάκτηση των τριών βαθμών κρίνεται επιτακτική στο Κυριακάτικο ματς.
Η χαμηλή δυναμικότητα του ήδη υποβιβασμένου Αστέρα δημιουργεί αισιοδοξία στο στρατόπεδο των «πράσινων», όπου όμως γνωρίζουν ότι δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.
Άλλωστε οι Μεσσήνιοι θα υποχρεωθούν να παίξουν σε ακόμη ένα ματς έχοντας σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κουρεντζής, Νινιός, Δασκαλάκης και Ταχματζίδης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος».