Σάββατο, 27 Ιούνιος 2020 15:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ανανέωσαν Μπίζος και Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ανανέωσαν Μπίζος και Γεωργιόπουλος

Το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Ακρίτα Κορώνης σε συνεργασία με τον προπονητή Σπύρο Τσίκινη.

Αυτή την περίοδο, παράγοντες και προπονητής έχουν ρίξει το βάρος τους στις συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μιας και στόχος είναι να μείνουν όλοι και από εκεί και πέρα αν κριθεί απαραίτητο να γίνουν, οι όποιες προσθήκες.
Από τους ντόπιους παίκτες, οι περισσότεροι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα και με τους υπόλοιπους. Από τους παίκτες που ήρθαν πέρσι στην ομάδα έχουν ανανεώσει ο υψηλόσωμος αμυντικός Αγγελος Μπίζος και ο επιθετικός Φώτης Γεωργιόπουλος. Σε αυτούς θα προστεθεί και ο έμπειρος μέσος Παναγιώτης Τσιμικλής που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Σπάρτης στη Γ’ εθνικής και φέτος επιστρέφει στη Μεσσηνία. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται με την εμπειρία του σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών να βοηθήσει σημαντικά τον Ακρίτα να εκπληρώσει τους στόχους του τη χρονιά που έρχεται.
Κατά τα άλλα πριν από δύο εβδομάδες περίπου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη καινούργιου συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τρία νέα πρόσωπα και τέσσερα από την προηγούμενη διοίκηση. Τα καινούργια μέλη είναι οι Χαράλαμπος Σταμάτης, Νίκος Γιαλλελής, Παναγιώτης Βαρβουτσής. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι: Νίκος Μπαλάσης πρόεδρος, Βασίλης Σαρδέλης αντιπρόεδρος, Παντελής Κρητικάκης γενικός γραμματέας, Νίκος Σταμάτης ταμίας, Χαράλαμπος Σταμάτης, Νίκος Γιαλλελής, Παναγιώτης Βαρβουτσής μέλη.