Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 19:31

Εθνική Ελλάδας: Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων της στο Nations League

Γράφτηκε από τον

Έγινε γνωστό το ανανεωμένο πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League, η οποία θα κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο την Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η UEFA έκανε γνωστό το ανανεωμένο πρόγραμμα του Nations League και η Εθνική μας ομάδα γνωρίζει τις ημερομηνίες που θα δώσει τα έξι παιχνίδια της, κάνοντας πρεμιέρα εκτός έδρας με την Σλοβενία στις 3 Σεπτεμβρίου.
Ο κορονοϊός ανάγκασε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να προβεί σε κάποιες τροποποιήσεις και έδωσε στη δημοσιότητα όλο το καλεντάρι. Η γαλανόλευκη βρίσκεται στον 3ο όμιλο του τρίτης κατηγορία. Όποια ομάδα πάρει την πρώτη θέση στο γκρουπ, κερδίσει και την άνοδο στην 2η κατηγορία.

Σε σχέση με το πρόγραμμα που είχε γίνει γνωστό από τις 4 Μαρτίου, οι αλλαγές στα δικά της ματς έχει να κάνει με τις ημερομηνίες στα παιχνίδια από την 3η ως την 6η αγωνιστική.

Στις 11 Οκτωβρίου υποδέχεται τη Μολδαβία και αρχικά θα έπαιζε μια ημέρα νωρίτερα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα απέναντι στο Κόσοβο (14 Οκτωβρίου αντί 13). Στις 15/11 αναμετράται εκτός με τη Μολδαβία, αν και αρχικά θα έπαιζε στις 13, ενώ στις 18 φιλοξενεί την Σλοβενία αντί στις 16 που έλεγε το αρχικό πρόγραμμα. Όλα τα παιχνίδια της διεξάγονται στις 21:45.
Το ανανεωμένο πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας:

3 Σεπτεμβρίου: Σλοβενία - Ελλάδα

6 Σεπτεμβρίου: Κόσοβο - Ελλάδα

11 Οκτωβρίου: Ελλάδα - Μολδαβία

14 Οκτωβρίου: Ελλάδα - Κόσοβο

15 Νοεμβρίου: Μολδαβία - Ελλάδα

18 Νοεμβρίου: Ελλάδα - Σλοβενία

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ