Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 14:06

Πακέτο ανανεώσεων στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οχτώ ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Πάμισος που θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έδωσαν τα χέρια με τον επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μωράκη, τους έμπειρους Θοδωρή Κατσιβαρδέα, Γιώργο Αριστομενόπουλο, Διονύση Παπαδόπουλο, καθώς και με τους Γιώργο Οικονομόπουλο, Αλεξ Μπορχάν, Κλέιβις Ντίσα και Βασίλη Πολυχρόνη.
Οι παραπάνω συμφωνίες δείχνουν τη διάθεση της διοίκησης να στηριχθεί στους παίκτες που έφεραν φέτος το πρωτάθλημα και την άνοδο.
Η Γ' εθνική έχει βέβαια μεγαλύτερες απαιτήσεις, γι' αυτό και επιβάλλεται η μεταγραφική ενίσχυση και στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο, έχουν καταστρώσει πλάνο μεταγραφών με παίκτες ως επί το πλείστον Μεσσήνιους.
Η ανακοίνωση των "πρασίνων" για το πακέτο... ανανεώσεων αναφέρει: "Ο Πάμισος Μεσσήνης στα πλαίσια της οργάνωσης για την νέα αγωνιστική περίοδο και θέλοντας να προετοιμαστεί για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ετοιμάζει το φετινό ρόστερ.
Στόχος της ομάδας είναι ο βασικός κορμός της να μείνει ο ίδιος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους αθλητές της, όμως η πρόκληση είναι μεγάλη και η παραπάνω κατηγορία έχει και παραπάνω απαιτήσεις. Για αυτό το λόγο η διοίκηση έχοντας έτοιμο το πλάνο για την νέα χρονιά και σε συνεργασία με τον τεχνικό της προχωράει σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από όλη την Μεσσηνία και φτιάχνει το ρόστερ σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ως τώρα την παραμονή τους στον Πάμισο έχουν εξασφαλίσει οι: Κατσιβαρδέας Θεόδωρος, Μωράκης Γιάννης, Οικονομόπουλος Γιώργος, Αριστομενόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Διονύσης, Μπορχάν Άλεξ, Ντίσα Κλέιβι, Πολυχρόνης Βασίλης".

Χώρισαν οι δρόμοι με Γιώργο Βλάχο

Εκτός από ανανεώσεις, είχαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο και μια λύση συνεργασίας για τον Πάμισο. Ο Γιώργος Βλάχος μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Καλόμαλου, δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο των "πρασίνων" που με ανακοίνωσή τους σημείωσαν τη συμβολή του στη φετινή πορεία. "Ο Πάμισος Μεσσήνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Βλάχο. Τον ευχαριστούμε πολύ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για την συμβολή του, στην φετινή πορεία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".
Μετά το παραπάνω γεγονός ο Γιώργος Βλάχος για τη λήξη της συνεργασίας προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Μετά από συνάντηση που είχαμε με το ΔΣ του Παμίσου η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω, λοιπόν το ΔΣ και όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ηταν μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια! Ακόμα περισσότερο, γιατί απόλαυσα την εξέλιξη των νεαρότερων παικτών, που από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια που συνεργαστήκαμε, ανδρώθηκαν και με την καθοδήγηση των εμπειρότερων, κατέκτησαν το πρωτάθλημα φορώντας μια πολύ βαριά φανέλα!! Να ευχαριστήσω επίσης τον φροντιστή και ψυχή της ομάδας Ηλία Αποστολόπουλο και τέλος τον φίλο και εξαιρετικό συνεργάτη Γιώργο Καλόμαλο, για την κυριολεκτικά άψογη συνεργασία μας! Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο έργο του, όπως και κάθε επιτυχία στον ιστορικό σύλλογο του Παμίσου”.