Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 07:19

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέο πλήγμα με Δημητρακόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Στέλιο Ζάρκο ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποτέλεσε παρελθόν για τον Πάμισο λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής… Ο λόγος για τον Σωτήρη Δημητρακόπουλο που χθες το πρωί αναχώρησε για μόνιμη εγκατάσταση στη μακρινή Αυστραλία! Ηταν κάτι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα στην οικογένεια του Παμίσου μιας και ο 31χρονος μεσοαμυντικός είχε φροντίσει να ενημερώσει τη διοίκηση και τους προπονητές του.

Ο Δημητρακόπουλος θα πάει για επαγγελματικούς λόγους στην Αυστραλία και παράλληλα θα παίξει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνική ομάδα.
Σίγουρα όμως πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για τον Πάμισο
τόσο για τα δύο ματς πρωταθλήματος που απομένουν όσο και για τους αγώνες μπαράζ που πιθανότατα θα ακολουθήσουν.
Ο Δημητρακόπουλος δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν (28 συμμετοχές) και είχε συνθέσει καλό δίδυμο στην άμυνα με τον Φιλόπουλο.
Ετσι οι Γεωργακλής και Τσίκινης θα προσπαθήσουν να καλύψουν εκ των έσω το κενό του, σε ένα ρόστερ που ούτως ή άλλως δεν είναι πλούσιο.

Προετοιμάζονται
για Α.Ο. Φαραί

Από εκεί και πέρα οι "πράσινοι" προπονήθηκαν χθες για πρώτη φορά μετά το Πάσχα και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς.
Το βάρος φυσικά είναι στο ματς με τον Α.Ο. Φαραί το Σάββατο εκτός έδρας που δεν συζητείται άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, για να μην πάει στράφι η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία.
Στις τάξεις των νησιωτών προετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι με μία σκληροτράχηλη ομάδα και σε ένα γήπεδο που ευνοεί τις ομάδες που παίζουν αμυντικά. Παρόλα αυτά υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και θα πάρει ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.