Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 18:01

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί κατά της ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Χωρίς ημέρα ανάπαυσης, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα στην διήμερη προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ, παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους δυο Δικεφάλους και την δεύτερη θέση της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέϊρα που έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο χθεσινό ντέρμπι με τον Αρη, θα έχει έναν επί πλέον χαφ στο παιχνίδι κατά της ΑΕΚ, με δεδομένη την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ωστόσο ακόμη, δεν είναι δεδομένη η ετοιμότητα των Βιεϊρίνια και Πέλκα, που αύριο θα διαφανεί αν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα για τον ΠΑΟΚ το ντεμπούτο του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και αγωνίστηκε στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο μεταξύ, ανακινούνται οι συζητήσεις για δραστηριοποίηση στη νέα περίοδο του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Λάρισα και συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του στη Νέα Μεσημβρία. Αναλόγως των μεταγραφικών επιλογών που θα κάνει η ομάδα, με την παρουσία του νέου τεχνικού διευθυντή, ενδέχεται να παραμείνει ο Αιγύπτιος επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος διεθνής έχει συμβόλαιο μιάς χρονιάς ακόμα με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΉ ΑΠΕ