Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 20:20

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βραβεύει την πρωταθλήτρια ομάδα της περιόδου 1992-1993

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Βραβεύει την πρωταθλήτρια  ομάδα της περιόδου 1992-1993

Την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 1992-1993 θα βραβεύσει η Ομόνοια.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας ετοιμάζει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου, στη διάρκεια της οποίας θα τιμήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, της συγκεκριμένης χρονιάς, για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην Α’ τοπική.

Την πρωτοβουλία για την βράβευση της ομάδας του 1992-93 πήρε ο Θεόδωρος Τζανετάκος εκ των ιδρυτών της και νυν παράγοντας της Ομόνοιας (ήταν και μέλος της διοίκησης εκείνη την χρονιά), ο οποίος έχει τη στήριξη των υπόλοιπων μέλη της διοίκησης, ώστε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Για να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα, ο κ. Τζανετάκος απευθύνει κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους παράγοντες εκείνης της χρονιάς, να δώσουν το παρών σε συνάντηση, την προσεχή Παρασκευή στις 8 μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Μάλιστα κάνει έκκληση σε όσους δώσουν το παρών να έχουν μαζί τους αρχειακό υλικό, κείμενα, φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο που έχουν στη διάθεση τους, που θα φανούν χρήσιμα στη εκδήλωση-γιορτή. Η συνάντηση θα αποτελέσει και μια ευκαιρία να ακουστούν απόψεις και ιδέες σχετικά με την εκδήλωση και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μετά από πολλά χρόνια και να θυμηθούν παλιές στιγμές που έζησαν στην ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρώτη συνάντηση την προσεχή Παρασκευή, θα δίνονται από τον Θεόδωρο Τζανετάκο στο 6934226977.