Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 14:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Εδωσε τα χέρια με Μαυρέα και 7 παίκτες!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Εδωσε τα χέρια με Μαυρέα και 7 παίκτες!

Ηταν αναμενόμενο και έγινε... πράξη. Ο Αντώνης Μαυρέας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλο και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του φιλόδοξου συλλόγου, έχοντας δίπλα του το συνεργάτη του Αντώνη Παπαγιαννόπουλο,που επίσης ανανέωσε.

Το ραντεβού στο οποίο επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας, έγινε την περασμένη Πέμπτη, παρουσία και του γενικού αρχηγού Γιάννη Φαββατά.

"Οταν ένας άνθρωπος σαν τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο που έχει επενδύσει τόσα στο ποδόσφαιρο, σου δίνει το "οκέι" και για την επόμενη σεζόν, τότε μπορείς να νιώθεις ικανοποίηση", σχολίασε στην "Ε" ο Αντ. Μαυρέας και πρόσθεσε ότι ο στόχος της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, θα βγει μέσα από τη δουλειά στο γήπεδο. Οι κινήσεις της διοίκησης δείχνουν πάντως, ότι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Πανθουριακός ήδη "έκλεισε" 7 παίκτες και έπεται συνέχεια. Οι τέσσερις εξ' αυτών προέρχονται μάλιστα από το πρωτάθλημα της Γ'' εθνικής, καθώς μέχρι πρότινος φορούσαν τη φανέλα του Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο λόγος για τους έμπειρους αμυντικούς Νίκο Λιόλιο (αριστερό μπακ), Γιάννη Σεντεμέντε (στόπερ), Αρι Σταματελόπουλο (δεξί μπακ - χαφ) και τον γκολκίπερ Τάσο Κωνσταντακόπουλο. Από εκεί και πέρα, συμφώνησε με τον επιθετικό Κυριάκο Πουλάκο της Μεθώνης και χθες πήρε "πακέτο" από τον Εθνικό Μελιγαλά τους Δημήτρη Κουρούπη και Χρήστο Λυμπερόπουλο. Οι δύο τελευταίοι είναι αριστεροπόδαροι, με τον Κουρούπη να παίζει ως μεσοεπιθετικός και το Λυμπερόπουλο να έχει περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα.

Και οι εφτά ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, είναι έμπειροι και ανεβάζουν επίπεδο τον Πανθουριακό, που κινείται για να ολοκληρώσει και άλλες ηχηρές μεταγραφές. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει ξεκινήσει νωρίς ο προγραμματισμός, έτσι ώστε το τεχνικό τιμ να έχει έτοιμο όλο το ρόστερ όταν θα μπει στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας.

 

 

Εφτά ανανεώσεις

Ο Πανθουριακός είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσει στο θερινό μεταγραφικό "παζάρι", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και όλη η ομάδα. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρχει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών σε ηλικία παικτών. Γι' αυτό και ήδη έχει προχωρήσει σε 7 ανανεώσεις, αριθμός που θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, από πέρυσι συνεχίζουν οι γκολκίπερ Ηλίας Φαββατάς, Σπύρος Αντωνόπουλος, ο αμυντικός Γιώργος Γιαννακόπουλος, οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Εμμανουήλ, Θανάσης Σπυρόπουλος και οι επιθετικοί Κώστας Κανελλόπουλος και Φώτης Φαββατάς. Οι ιθύνοντες είναι σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ, ενώ παράλληλα προχωρούν και οι επαφές με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους.