Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2020 14:01

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και τη νέα σεζόν ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και τη νέα σεζόν ο Πανθουριακός

Το γηπεδικό ήταν ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε έντονα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Πανθουριακό, ο οποίος αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές έδρες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής και του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ξεκίνησε από τη Σπερχογεία, έπαιξε στη συνέχεια στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία και από τον Ιανουάριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Εκεί όπου θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο, μετά από συμφωνία της διοίκησης του Πανθουριακού με τον ιστορικό σύλλογο. Ο Πανθουριακός θα κάνει στο εν λόγω γήπεδο και τις προπονήσεις.
Είναι κάτι που ήθελε ο Αντώνης Μαυρέας και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν του χάλασε το... χατήρι.
Ετσι ο Πανθουριακός θα δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση. Ηδη η ομάδα της Θουρίας έχει κλείσει εφτά παίκτες, ενώ έχει προχωρήσει και σε ισάριθμες ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Νίκο Λιόλιο. Γιάννη Σεντεμέντε, Αρι Σταματελόπουλο Τάσο Κωνσταντακόπουλο. Κυριάκο Πουλάκο, Δημήτρη Κουρούπη και Χρήστο Λυμπερόπουλο. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Ηλίας Φαββατάς, Σπύρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Νίκος Εμμανουήλ, Θανάσης Σπυρόπουλος . Κώστας Κανελλόπουλος και Φώτης Φαββατάς.