Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 14:57

Πήρε το ματς στα χαρτιά με Βέροια η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες ήρθε η δικαίωση για την Καλαμάτα αναφορικά με την ένσταση που είχε καταθέσει κατά της Βέροιας.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της “Μαύρης Θύελλας” λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Στέλιου Μαραγκού. Ετσι η Καλαμάτα παίρνει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ αφαιρούνται από τη Βέροια 3 βαθμοί και της επιβάλλεται ακόμα χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής είχε γίνει στις 8 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και δεν είχε αναδείξει νικητή (1-1). Αυτό ήταν μάλιστα και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού το πρωτάθλημα της Football League διεκόπη προσωρινά λόγω της πανδημίας και αργότερα οριστικά.

Μετά τη χθεσινή απόφαση η Καλαμάτα από τους 19 βαθμούς πάει στους 21 και αφήνει στην τελευταία θέση την Τρίγλια, ενώ η Βέροια από τους 35 πέφτει στους 31 βαθμούς. Επί της ουσίας βέβαια δεν αλλάζει κάτι, μετά την τροποποίηση της προκήρυξης και την απόφαση να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Η Καλαμάτα έχει εξασφαλίσει και τη νέα σεζόν την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες και ελπίζει μάλιστα και σε... άνοδο, αν προχωρήσει η ενοποίηση της Super League 2 με την Football League Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2 -FL για το ματς με τη Βέροια αναφέρει: “

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΔΕΧΕΤΑΙ την ένσταση της ΠΑΕ Καλαμάτα (αγώνας με ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια, 8/3/2020).ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Καλαμάτα με σκορ 3-0

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000€) ευρώ

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση τριών (3) βαθμών για την ΠΑΕ Βέροια από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

2) Συνεκδικάζει την αίτηση του ποδοσφαιριστή Στυλιανού Μαραγκού και την κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Καλαμάτα

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την κύρια παρέμβαση”


Συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών


Ξεκίνησαν την Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα και ολοκληρώνονται σήμερα οι δοκιμές στη “Μαύρη Θύελλα”. Πολλοί παίκτες εντός και εκτός Μεσσηνίας περνούν από το “μικροσκόπιο” του Νίκου Αναστόπουλου , με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία αρκετών εκπροσώπων των παικτών, όπως του παλιού παίκτη του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού, της Αρσεναλ και άλλων ομάδων Στάθη Ταυλαρίδη.

Π.Φ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ