Τετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 18:47

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Πρεμιέρα με Σλοβακία αύριο για την Ελλάδα στο Κλειστό της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει αύριο Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο Κλειστό της Καλαμάτας ο ένας από τους έξι προκριματικούς ομίλους του νέου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλει των νεανίδων. Στον όμιλο της Καλαμάτας θα συμμετέχουν οι ομάδες της Ελλάδας, της Σλοβακίας του Βελγίου και της Ελβετίαςμε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας να προκρίνεται στην τελική φάση και την δεύτερη να έχει τις δικές της πιθανότητες αφού θα διεκδικήσει και αυτή την παρουσία μέσω νέων αγώνων μπαράζ.


Η Ελληνική εθνική ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου αναμένεται να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου για την απευθείας πρόκριση αφού εκτός του ότι γνωρίζει πολύ καλά το γήπεδο από την δεκαήμερη προετοιμασία σε αυτό αλλά και τα σπουδαίο φιλικά με την Ισπανία, θα έχει σίγουρα μαζί της την συμπαράσταση των Μεσσηνίων φιλάθλων του βολεί και όχι μόνο.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου είναι το εξής:
Πέμπτη
Ελβετία-Βέλγιο (5.30 μ.μ.)
Ελλάδα-Σλοβακία (8 μ.μ.)

Παρασκευή
Βέλγιο-Σλοβακία (5.30 μ.μ.)
Ελλάδα-Ελβετία (8 μ.μ.)

Σάββατο
Σλοβακία-Ελβετία 5.30 μ.μ.)
Βέλγιο-Ελλάδα (8 μ.μ.)

Ηττα με ανατροπή στο τελευταίο φιλικό με Ισπανία

Με ήττα 3-2 σετ ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων με την Ισπανία, η Εθνική ομάδα Νεανίδων η οποία σήμερα ξεκινά τις μάχες στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί και αυτός στην Καλαμάτα. Η ταυτότητα του φιλικού αγώνα της Τρίτης με την Ισπανία έχει ως εξής:
Διαιτητές Σαραβελάκης, Χανδρινός
Επόπτες Χριστοδουλόπουλος, Δοξαράς, Τσουμελέας, Γιαννακάκος
Τα σετ: 25-21, 25-21, 15-25, 16-25, 11-15
Ελλάδα (Παπαδόπουλος): Βασιλαντωνάκη, Ψωμά, Κωνσταντινίδου 5, Στράντζαλη , Καλαντάτζε, Γιαννέλου, Ξανθοπούλου (Λιμπερο) / Δρακουλίδου, Φακοπουλίδου, Γκουντιμένκο.
Ισπανία (Σεράτο): Φιγκερόα, Πόρας, Φολγκέιρα, Ουνθούε, Εστέμπαν, Λομπάτο 9, Γκομίλα(Λίμπερο) Νιουσόνε, Ροντρίγκεθ, Εσκαμίλα, Κανέτ, Αλόνσο.