Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 13:32

Καρέ ανανεώσεων στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Τις 14 έφθασαν οι ανανεώσεις στον Πάμισο, μετά το νέο καρέ που γνωστοποίησε η διοίκηση το Σάββατο.

Οι Σάρι Τόσκα, Ρονάλντο Αράπι, Βάιος Καλογερόπουλος και Γιώργος Τσούκλερης συμφώνησαν με τους "πράσινους", που δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, παρότι ο Πάμισος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
"Στην ομάδα του Παμίσου θα είναι και φέτος οι νεαροί, ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές: Σάρι Τόσκα, Ρονάλντο Αράπι, Βάιος Καλογερόπουλος και Γιώργος Τσούκλερης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους έχουμε κοντά μας και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας", σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη είχαν συμφωνήσει και οι έμπειροι Αγγελος Σαραντόπουλος και Δημήτρης Φιλόπουλος, ενώ στο τέλος Ιουνίου οι Νησιώτες είχαν ανακοινώσει το πρώτο πακέτο ανανεώσεων που περιλάμβανε τους Θοδωρή Κατσιβαρδέα, Γιάννη Μωράκη, Γιώργο Οικονομόπουλο, Γιώργο Αριστομενόπουλο, Διονύση Παπαδόπουλο, Αλεξ Μπορχάν, Κλέιβι Ντισα και Βασίλη Πολυχρόνη.
Ακόμα την Παρασκευή ξεκίνησε και η μεταγραφική ενίσχυση με τον Γιώργο Βέλλη από την Εράνη και τον Σταύρο Μπούνα από τον Εθνικό Μελιγαλά.
Στον πάγκο ως γνωστόν συνεχίζει ο Γιώργος Καλόμαλος που οδήγησε φέτος τον Πάμισο στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και την άνοδο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ