Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 16:39

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μεταγραφή, αποδέσμευση και... ανανέωση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ:  Μεταγραφή, αποδέσμευση και... ανανέωση

Μεταγραφή, αποδέσμευση, ανανέωση. Απ' όλα έχει η επικαιρότητα στον Εθνικό, καθώς η ομάδα του Μελιγαλά έκανε "σεφτέ" στο θερινό μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Γιάννη Σαούτη, έλυσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Λίβα  (φωτό)και ανανέωσε με τον Γιάννη Νικέλη.

Ο νεαρός αμυντικός ήρθε στον Εθνικό στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε από την ομάδα Α.Ο. Ιάσων Ιλιον της Δ. Αττικής και γίνεται ο 9ος παίκτης ΄που ανανεώνει τη συνεργασία του. Είχαν προηγηθεί οι Καρατζούλιας, Λάγιος, Μακρής, Φέστας, Ντεμίρι, Διακουμάκος, Ρουμελιώτης, και Σαραντόπόυλος
Αντίθετα ο γκολκίπερ Κώστας Λίβας αποτελεί παρελθόν για τον Εθνικό, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Θυμίζουμε ότι έχουν αποχωρήσει ακόμα ο Σταύρος Μπούνας που συμφώνησε με τον Πάμισο, ενώ οι Δημήτρης Κουρούπης και Χρήστος Λυμπερόπουλος έχουν ανακοινωθεί από τον Πανθουριακό.
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Γιάννης Σαούτης αποτελεί όπως προαναφέραμε το πρώτο απόκτημα για την ομάδα που προπονεί ο Παναγιώτης Πολίμος.
"Ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Ιωάννης Σαούτης είναι η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας. Ο Γιάννης την περίοδο 2019-2020 ήταν βασικό στέλεχος της Σπερχογείας και έχει διακριθεί με την φανέλα της Μικτής Μεσσηνίας παίδων και νέων.
Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά", καταλήγει η ανακοίνωση του Εθνικού για τη συμφωνία με τον Σαούτη.